Searching...
7 Haziran 2013 Cuma

Robben Galatasaray'a gelecek mi?

Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan ancak Başkan Ünal Aysal'ın bu sezon için transferinin zor olduğunu söylediği Arjen Robben, Alman basınına önemli açıklamalar yaptı.

Robben Galatasaray'a yeşik ışık yaktı

Adı sarı kırmızılı takımla anılan Hollandalı yıldız, iddialara açıklık getirdi.

Arjen Robben'in ismi son günlerde Galatasaray ile sıkça anılmaya başladı. Hollandalı yıldızın, gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giyeceği iddia edildi.

Bayern Münih ile şampiyonlar liginde finale yükselen yıldız oyuncu, bu iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Hollanda'da bir radyoya konuşan Robben, "Türkiye'ye gitmiyorum. Ne kulübümle ne de benimle bu konuda iletişime geçen olmadı. Münih'te kalmak istiyorum. Burayı çok seviyoruz." dedi.

Robben'den Galatasaray açıklaması!


Ülkenin önde gelen gazetelerinden Bild'e bir röportaj veren Arjen Robben, Bayern Münih'teki kariyerinden gelecek planlarına kadar bir çok önemli konuda açıklamalarda bulundu. Robben, röportajın bir bölümünde kendisine yöneltilen "Bayern'de kalacak mısın yoksa Galatasaray, Inter veya Juventus'a gidecek misin?" şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi:

Vatan'ın haberine göre; "Futbolda hiçbir şey belli olmaz. Hiçbir şey kesin değildir. Bu bir iş. Şu anda burada kendimi rahat hissediyorum ve 2015'in sonuna kadar kontratım var. Ve gitmem için de bir sebep yok. Planım, Bayern'de kalmak!"

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!