Searching...
11 Haziran 2013 Salı

Halk Tv canlı izle kesintisiz

Sabah saatlerinde başladı. Vali Avni Mutlu Gezi Parkı'na müdahale edilmeyeceği konusunda söz verdi. Ama provokatör gruplar polise taş ve molotof kokteyli atmaya devam ediyor. Canlı yayında saatler süren çatışma var. Halk Ulusal TV canlı izle İstanbul. Ustream'den yapılan canlı yayın. TOMA'ların altına yatanlar var. Bazı eylemciler polise taş atan provokatörleri engellemek isteyence, provokatörler diğer eylemcilere saldırdı. Canlı yayını sayfanın altından izleyebilirsiniz.

Eylemciler polisten gelen gaz bombalarını yerden alarak tekrar polise atıyor. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan yapıcı açıklamalar geldi fakat çatışmaları önlemeye yetmedi. Eylemciler ile polisler Takim Meydanı'na çıkan Harbiye girişinde olaylar çıktı. Halk Ulusal TV canlı izle İstanbul. Ustream'den yapılan canlı yayın izle... Bölgedeki polisklerin ve TOMA'ların sayıları arttırıldı. Olayları canlı yayında izle... İstanbul Taksim Gezi Parkı olayları durmadan devam ediyor. Halk Tv izle canlı. İstanbul Taksim,Ankara Kızılay'dan Canlı. Halk Tv İzle. Dün gece yine kızılay karıştı Ankara sokakların'da taşlı sopalı eylem vardı. İstanbul sakin bir gün geçirdi. Halk Tv canlı izle. Taksim'den canlı yayınlar devam ediyor. Türkiye'de gezi parkı olaylarını canlı veren tek kanal. Artık vatandaş korkuyor. Eyleme gitmeyen vatandaşlar tedirgin. "Çocuğumu dışarı çıkarmıyorum" diyen var. Halk Tv Canlı izle. Taksim ve Ankara Kızılay'dan Canlı yayınlar devam edecek olaylar ne zaman bitecek? Türkiye'nin sesi Halk Tv yayını izle. Taksim canlı izle, taksim canlı yayını izle, halk tv izle, gezi parkı eylemleri canlı izle, Beşiktaş ve Ankara'daki direnişi izle.

Halk TV kanalında Taksim gezi parkı canlı yayın izle. kesintisiz olarak Halk TV Canlı İzle Taksim olayları Halk TV'de canlı izle. Halk TV'den yaşanan tüm Gezi parkı olayları Halk TV canlı yayın izle.

Polis eylemin 15. gününde saat 07.30'da Taksim'e girdi. * Polis, göstericilere "Lütfen dikkat gezi parkı ve içindekilere kesinlikle dokunulmayacaktır" anonsları yaptı. * Meydana giren polis, Atatürk heykeli ve AKM'deki pankartları kaldırdı, Türk bayrakları astı. * Gezi parkındaki gruba müdahale olmazken polise molotof ve havai fişek atan gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale ediliyor Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, saat 07:30'da Taksim Meydanı'na girdi.

Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, saat 07:30'da Taksim Meydanı'na girdi. Göstericilere gaz bombası atan polisle göstericiler arasında kısa süreli bir gerginlik oluşurken, polis sürekli olarak "Hiçbir şekilde Gezi Parkına Müdahale Yapılmayacak. Amacımız anıt çevresine düzenleme yapmaktır" şeklinde anons yapıyor Vali Mutlu: Gezi Parkı ve Taksim'e kesinlikle dokunulmayacak, sizlere asla dokunulmayacaktır. Bu sabah ve bundan sonra polis kardeşlerimize emanetsiniz

Taksim Meydanı polisle uyandı. Polis ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Gümüşsu2yundan Taksim'e çıkarak pankartları ve flamaları kaldırmak istedi. Polis, Şişli ve Harbiye tarafından meydana çıkarak heykele çıkacağını ancak Gezi Parkı'na müdahale etmeyeceklerini belirtmişlerdi.

Halk Tv canlı izle



Halk Tv canlı izle kesintisiz


Halk Tv Canlı Yayın. Halk Tv Canlı İzle. Halk Tv İzle. Halk Tv Canlı Yayın Tıkla izle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!