Searching...
9 Haziran 2013 Pazar

Game of Thrones (S03E10) 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı

Yayınlandığı ilk günden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Game of Thrones 3.sezonu çok hızlı başladı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı da yayınlandı. Game of Thrones (S03E10) 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Game of Thrones (S03E10) 3.Sezon 10.Bölüm Fragmanı


Game of Thrones 3.Sezon Konusu

İktidar mücadelesindeki beş savaşçıdan birinin ölmüş, bir diğerinin gözden düşmüş olmasına rağmen savaş tüm şiddetiyle sürmektedir. Yedi Krallık’ın zor durumdaki hükümdarı Joffrey, Demir Taht’ta oturmaya devam etmektedir. En amansız düşmanı Stannis, takip ettiği büyücü kadının kurbanı olmuş ve bozguna uğramıştır. Nehirova’daki Genç Robb, Kuzey’e hükmetmekte; Daenerys yaşayan son ejderhalarla beraber kana bulanmış bir kıtayı katetmektedir. Rakipler son hesaplaşma için harekete geçerken büyük bir yabanıl ordusu, efsanevi Ötekiler’le birlikte medeniyetin merkezine doğru ilerlemektedir…

Game of Thrones

Taht Oyunları (Game of Thrones), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'na dayanmakta olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlandı.Şu an üçüncü sezon yayinlanmaktadir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!