Searching...
10 Haziran 2013 Pazartesi

Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanı

Ekranların en duygusal dizisi Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz.

Yayınlandığı günden itibaren her hafta izleyicileri mest eden Bir Aşk Hikayesi 11.bölümü ile 11 Haziran salı günü 20.30'da Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

Fox tv'nin en çok izlenen dizilerinden olmaya aday Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanı izlemek için buraya tıklayın.

Zorlu aşkların ve kavuşamayanların anlatıldığı ‘BİR AŞK HİKÂYESİ”nin çekimleri, 1 Mart’ta Almanya’da başladı. Stuttgart ve Köln şehirlerinde 15 gün sürecek çekimler İstanbul’da devam edecek.

Başrollerinde en son ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan’ın aşık olduğu ressam Leo karakteriyle ve ‘Al Yazmalım’ dizisinde başrolde ekrana gelmiş olan Seçkin Özdemir, ‘Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllü Damla Sönmez, usta sanatçı Zuhal Olcay, müzisyen-oyuncu Yamaç Telli ve ‘Öyle bir Geçer Zamanki’ dizisinde izlediğimiz Elçin Sangu rol alıyor. MF Yapım Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan’ın ilk dizi projesi olarak ekrana gelecek “BİR AŞK HİKÂYESİ”, Makbule Kosif, Zehra Güleray, Pınar Uysal ve Funda Çetin tarafından yazılıyor.

“BİR AŞK HİKÂYESİ”nin yönetmenliğini geçtiğimiz sezon çektiği aşk öyküsüyle izleyenleri ekrana bağlayan ‘ADINI FERİHA KOYDUM’ dizisinin yönetmeni Barış Yöş üstleniyor.

‘Birbirine dokunamadan, kavuşamadan Aşk olur mu?’ sorularının günümüz versiyonu olarak çok sevilecek “BİR AŞK HİKÂYESİ”, yakında FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!