Searching...
26 Kasım 2012 Pazartesi

Baymak Kombi Servis

İstanbul'un tüm ilçe ve semtine baymak kombi servis hizmeti veren firmamız; 7/24 kombi müşterilerinin istek, öneri ve şikayetleriyle ilgilenmektedir. Ürününüzle ilgili bakım, montaj ve servis hizmeti için http://www.baymakkombiservis.net/ web sitesinden bize ulaşabilirsiniz.

Baymak kombi servisi müşterilerine daima bir telefon kadar yakın konumda bulunmakta ve sorunlarına kısa zaman içerisinde çözümler üretmektedir. Baymak kombi servisleri şehrin her iki yakasında olmak üzere, haftanın tüm günlerinde ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Ayrıca verilen hizmetlerin tamamı 1 yıllık garanti kapsamına alınmaktadır.

Firma olarak verilen hizmetler şu şekildedir; baymak kombi servisleri, kombi bakımı, montajı, cihazı arıza tespiti ve onarımı. Hayatınızda çok önemli bir yer tutan bu cihazların mutlaka her yıl 2 defa bakıma alınması gerekmektedir. Baymak kombi servisi size bu noktada da büyük yardımda bulunacaktır. İstekleriniz doğrultusunda her yıl bakım günlerinde sizinle görüşerek hatırlatmalar yapmaktadır.

İstanbul Baymak kombi servisi; başta Ümraniye, Avcılar, Maltepe olmak üzere İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine ulaşabilecek geniş bir servis ağına sahiptir. Isı ve ısınma sistemleri konusunda kazanılan tecrübe ve deneyimin baymak servisi elemanlarında büyük bir önem taşıdığını bilmenizi isterim.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!