Searching...
19 Kasım 2012 Pazartesi

Airfel Kombi Servis

Airfel kombi servisi sektöründe gerek üretim alanları gerekse faaliyet alanı olarak Türkiye’de yüksek pazar payına sahiptir. Airfel iklimlendirme teknolojisi geliştiren bir firmadır.
airfel kombi servis
Airfel Kombi Servis Hizmetleri

Airfel kombileri ülkemizde Sanko Holding getirmektedir. Airfel kombiler kalite ve servis ağı olarak profesyonel hizmetler sunmaktadır. Firmamız airfel kombi servisi olarak 7/24 hizmet sağlamakta ve siz değerli müşterilerimize kesintisiz airfel kombi servisi hizmeti vermektedir.

Airfel kombinizde satış sonrası oluşan arızalarda servisimiz çağrı merkezini aradığınızda servis teknisyenlerimiz gerek telefonla gerekse mobil hizmetleri ile müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Airfel kombi servisleri alanında uzmanlaşmış ekibimiz 7/24 çağrı merkezimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Arifel kombi servis bölgeleri olarak. Bahçelievler, Şirinevler, Taksim, Bağcılar, Güneşli, Beylikdüzü, Etiler, Ulus, Ortaköy, Mecidiyeköy, Arnavutköy, Kadıköy, Bakırköy, Merter gibi İstanbul un başlıca ilçe ve semtlerine aynı zaman İstanbul geneline mobil ekibi ile hizmet sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!