Searching...
15 Kasım 2012 Perşembe

Alarko Kombi Servisi

Alarko ısıtma ve soğutma sektöründe lider markalardan biridir. Alarko Üzeyir Garih ortaklığı ile kurulmuş 70 yıllık mazisi olan köklü bir firmadır. Alarko kombi sektöründe lider marka olmayı hedefleyerek çalışmalar yapmaktadır. Türkiye pazarında oldukca harı sayılır bir pazar payı vardır.


Servisimiz alarko kombi servis olarak kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem vererek servis hizmeti sağlamaktadır. Oluşan arızalarınızı 7/24 hizmet sağlayarak müşterileri tarafında taktir toplamaktadır.

Alarko kombi servisleri alanında uzman kadrosu ile servis hizmetinde kalitenin nasıl olacağını müşterilerine hissettirmeye çalışmaktadır. Her türlü arıza ve sorunlarınız için çağrı merkezimizi araya bilirsiniz.

Alarko kombi servis yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini önemseyerek hizmet sağlamaktadır. Kombi servis arızalanan alarko kombilerinizi yerinde onarımını yaparak 1 yıl aynı arızaya karşı garanti vermektedir. Her türlü problemde bizi araya bilir randevu alabilir veya sitemizde bulunan online servis talep formunu doldura bilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!