Searching...
15 Kasım 2012 Perşembe

Ariston Kombi Servis

Ariston marka kombilere servis hizmeti vermekten olan firmamıza, haftanın 7 günü ulaşabilirsiniz. İstanbul'un tüm noktalarına ariston kombi servis hizmeti vermekteyiz. İstanbul'da oturan müşterilerimiz bizi çağrı merkezi numaramızdan arayabilir, ayrıca diğer sorunlarınız için teknik destek hattında bulunan teknisyenimiz sizi ilgili bölümlere yönlendirmektedir. Profesyonel ekibimiz, 7/24 servis hizmeti ve teknik destek için ürününüzle ilgili sizden gelecek sorun, şikayet ve problemlerinize yardımcı olmaktadır.

Ariston Kombi Servisleri, alanında uzman ekibi ve sürekli kendini geliştiren deneyimli elemanların bulunduğu bir servis alt yapısına sahiptir. Yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile sizlere de hizmet vermekten gurur duyarız. Kalitemizi koruyarak Bahçelievler, Bağcılar, Beyoğlu, Bakırköy, Şirinevler, Şişli, Üsküdar, Güngören, Kadıköy ilçeleri dahil olmak üzere şehrin tüm bölgelerine kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.

Ariston/Kombi servis; olarak geniş bir müşteri portföyüne başarı ile eksiksiz hizmet veren Alper Klima, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, müşteri ihtiyaçlarına odaklanmış ve yeni teknolojilerle bezenmiş bir yapıda tüm marka ve modellere servis hizmetlerini sunmaktadır. 

Ariston Kombi Servis >> yetkiliklimaservisi.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!