Searching...
23 Temmuz 2013 Salı

2013 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Geçtiğimiz hafta tüm yurtta gerçekleştirilen 2013 KPSS sonuçları ve 14 Temmuz tarihinde yapılan Öğretmenlik Alan Sınavı ÖABT sonuçları açıklanması an meselesi. 2013 yılına yeni bir yapılanma ile giren ÖSYM sınav sonuçlarını açıklama konusunda epey bir mesafe katetti. Bu noktadan hareketle 2013 KPSS sınav sonuçlarının yarın açıklanacağını söyleyebiliriz. Sonuçlar LYS yerleştirme sonuçlarından önce açıklanacak.



2013 KPSS Sonuçları Sorgulama Öğrenme Ekranı :

(Sonuçların En Geç 24 Temmuz Çarşamba gününe kadar Açıklanmasını beklemekteyiz. Açıklandığında alttaki sayfada yer alacaktır.)

KPSS’ye giren yüz binlerce aday merak içerisinde KPSS sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Şu ana kadar ÖSYM’nin geç kaldığını bile söyleyebiliriz. 2 Milyona yakın adayın girdiği üniversite sınavları 1 hafta gibi bir sürede açıklanıyorsa KPSS’ye giren adayların da sınav sonuçlarının benzer sürede açıklanması gerekir. Biz 2013 KPSS sonuçları ile ilgili son gelişmeleri bu sayfadan duyurmaya devam edeceğiz. 2013 KPSS Sonuçları İle İlgili Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!