Searching...
21 Şubat 2013 Perşembe

Hotpoint-Ariston'dan Blackline Serisi


Ünlü tasarımcı Makio Hasuike'nin Hotpoint-Ariston için tasarladığı "Blackline" Serisi, Türkiye'deki yeni jenarasyon ürünler arasında yerini aldı. 4 kapılı Quadrio buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan yeni siyah seri Hotpoint-Ariston Blackline, beyaz eşya anlayışını mutfak ve banyoların dışına da taşıyor. Şimdi siyah ürünlerini artık birer tasarım objesi gibi ev dekorasyonunun bir parçası olarak görmek mümkün.
Beyaz eşya, mobilya ve mimari gibi farklı alanlarda tasarımları ile bilinen Makio Hasuike imzalı, üstün teknolojili Hotpoint-Ariston Blackline ürünleri, şıklığıyla olduğu kadar farklı kullanım özellikleriyle de öne çıkıyor. Alışılmış beyazın dışında siyah rengin tercih edildiği 4 kapılı Quadrio buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan Blackline Serisi, çağın ötesine geçen, çizgi dışı görünümüyle, banyo-mutfak gibi geleneksel kullanım alanlarının da dışına taşıyor.
Makio Hasuike tasarımları, yalnızca gösterişli bir ifade olmaktan çok, ileriye bakmak, liderlik etmek bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap vermek için bir yenilik arayışı.

Hotpoint-Ariston Blackline Quadrio 4 kapılı buzdolapları, yalnızca ihtiyaç duyulan bölümün kullanılması sayesinde yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. Dizaynı ve fonksiyonel özellikleriyle fark yaratan yenilikçi Blackline buzdolaplarında, hijyen kontrol sistemi, nem kontrolü, akıllı soğutma, tatil fonksiyonu ve iki çekmeceli dondurucu gibi fark yaratan birçok özellik bulunuyor. İtalya Perugia Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından test edilerek onaylanan Hotpoint-Ariston Blackline Quadrio 4 kapılı buzdolapları, 410 litrelik hacmi ve düşük enerji tüketimiyle tam anlamıyla çevre dostu bir ürün olarak ön plana çıkıyor.
Ocak 2009'da Milano'da Hotpoint-Ariston'un dört kapılı yeni buzdolabı Quadrio, "Gran Premio Marketing e Innovazione" ödülünün "Büyük Mutfak Eşyaları" kategorisinde "Yılın Ürünü" seçilmiş. Bu ödül, Hotpoint-Ariston'un yeniliğe ve tasarıma verdiği önem ve değer göz önüne alınarak verilmiş.
Ürün Özellikleri
No-Frost teknolojisi,
4 Kapılı-%50* enerji tasarrufu,
Inox-paslanmaz çelik,
Hijyen kontrol sistemi,
Nem kontrolü,
Akıllı soğutma,
Süper soğutma fonksiyonu,
Süper dondurma fonksiyonu,
Tatil fonksiyonu,
Kapı açık alarmı,
Şişe rafı,
Teneke kutu rafı,
2 çekmeceli dondurucu,
Alt dondurucu çekmecesinde sürgülü ekstra raf,
32 lt geniş sebzelik,
Buzmatik,
Brüt hacim: 410 lt.,
Dondurma kapasitesi: 8 kg/24 saat,
Yükseklik: 190.5 cm,
Genişlik: 70 cm,
Derinlik: 77.3 cm,
Enerji tüketimi: 1.32 kWh,
Enerji sınıfı: A.


ARGD 149 model Hotpoint-Ariston Blackline çamaşır makinelerinin, 14 ayrı yıkama programı, 8 kilogramlık kapasitesi ve 1.400 devir/dak. maksimum sıkma hızı bulunuyor.
Çamaşır ve kirlilik miktarına göre su, enerji ve zaman ayarı yaparak yıkama sağlayan Blackline çamaşır makinelerinde leke çıkarma fonksiyonu, zaman erteleme, kolay ütü, mini yıkama ve ekstra durulama fonksiyonu gibi kolaylıklar da yer alıyor. A enerji sınıfıyla çalışan yeni nesil ürünlerde Woolmark yünlü, ipekli ve bebek programı gibi her çeşit giysiye özel program bulunuyor.
Ayrıca, çamaşır makineleri çocuk kilidi sayesinde çok daha güvenli. Yeni ürünler akıllı teknolojileri sayesinde de oldukça sessiz çalışıyor. Şık likit kristal ekranı ve siyah görünümüyle yepyeni bu trend artık evlerin tasarımını bütünleştirecek.
Ürün Özellikleri
Likit Kristal Ekran (LCD),
Siyah,
Maksimum sıkma hızı: 1400 devir/dak.,
Sıcaklık ayarı,
Sıkma hızı ayarı,
Tek su girişi/süper sessiz,
Çocuk kilidi,
14 yıkama programı,
Mini yıkama opsiyonu,
Leke çıkarma fonksiyonu,
Ön yıkama fonksiyonu,
Yıkama sonuna kalan zaman göstergesi,
Zaman erteleme,
Woolmark platinum care programı,
Kolay ütü fonksiyonu,
Ekstra durulama fonksiyonu,
Günlük yıkama 30 dak. program,
Bebek programı,
Çeşitli 30°C programı,
15 dak. süper hızlı program,
İpekli program,
Yıkama kapasitesi: 8 kg.,
Enerji verim sınıfı: A,
Yıkama verim sınıfı: A,
Ölçüler (YxGxD): 85x59.5x60 cm,
Enerji tüketimi: 1.52 kWh,
Su tüketimi: 69 lt.


LDF 12314 model Hotpoint-Ariston Blackline Bulaşık Makineleri, 14 kişilik kapasitesiyle en kalabalık yemeklerden sonra bile bulaşık sorununu ortadan kaldırıyor.
12 yıkama programı bulunan Hotpoint-Ariston Blackline bulaşık makinelerindeki likit kristal ekran, yeni sensör sistemi ve yeni Flexipower motor, yüksek performansı garanti ediyor. Yeni seri bulaşık makinelerinde bebek programı, hızlı 25 dakika programı, kristal programı, misafir programı, yarım yük ve ekstra kurutma gibi ihtiyaçlara uygun tasarlanmış pek çok özellik de mevcut.
En ideal yıkama için makine içindeki akıllı sensörleri ile yıkama suyunun kirliliğini sürekli ölçen bulaşık makineleri, suyu ve deterjanı bu ölçümlere göre ayarlayarak, hem kusursuz temizlik hem de enerji ve zaman tasarrufu sağlıyor. Ses kirliliğini 42 desibele kadar azaltan bulaşık makineleri, sessiz çalışma özelliğine de sahip. Üstelik bütün bu fonkiyonlar A enerji sınıfıyla gerçekleşiyor.
Ürün Özellikleri
Likit Kristal Ekran/(LCD),
Yıkama kapasitesi: 14 kişilik yemek takımı,
Yeni sensör sistemi,
Yeni Flexipower motor,
Ekstra sessiz, ses seviyesi: 42 desibel,
12 yıkama programı: auto kuvvetli/normal/auto duo/ekonomik yıkama,
Hızlı yıkama 25 dak.,
Duşlama,
Günlük 60°C programı/kristal programı,
Bebek programı, Selfcare,
Özel misafir programı/ultra yoğun yıkama,
Ekstra fonksiyonlar: İyi geceler, oto yarım yük, alt-üst sepet yıkama,
4in1 deterjan, 24 saat zaman erteleme,
Ekstra kurutma, Shortime,
Göstergeler: Tuz ve parlatıcı göstergesi, yıkama sonuna kalan zaman göstergesi, Multisistem sepetler,
Üst sepette DualSpace sistemi,
Dinamik kurutma sistemi,
Aquastop su taşma emniyet sistemi,
Enerji verim sınıfı: A,
Yıkama verim sınıfı: A,
Kurutma verim sınıfı: A
Ölçüler (YxGxD): 85x60x60cm,
Enerji tüketimi: 1.08 kWh,
Su tüketimi: 13 lt.
Indesit Company Hakkında
Indesit Company Avrupa'nın ikinci, dünyanın beşinci büyük ev aletleri üreten kuruluşu. Hâlen yönetim kurulu başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975'de kurulan şirketin hisse senetleri, 1987'den bu yana Milano'da işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2008 yılında 15 milyondan fazla ev aleti satarak, "3,2 milyar Euro"luk satış rakamına ulaşmış. Indesit Company'nin dünya çapında 18 üretim tesisi, 24 ticari şubesi ve 17 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.

Web: www.hotpoint-ariston.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Back to top!